گلابی بیروتی در بازار پاییزی و زمستانی را تا یک هفته روی میز آشپزخانه نگهداری کنید تا به بلوغ کامل برسد. دمنوش سرد فرآیند رسیدن را تسریع میکند.
قبل از بیرون آوردن آن، آن را چند ساعت در کشوی سبزیجات یخچال قرار دهید تا در سبد میوه کامل شود. با این حال، پس از رسیدن، باید مانند گلابی تابستانی در طول روز مصرف شود.
گلابی را برش داده یا برش دهید، خیلی سریع قهوه ای می شود. سپس باید با آب لیمو پاشیده شود تا رنگ سفید خامه ای خود را حفظ کند.مصرف گلابی می تواند باعث اختلالات گوارشی در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر یا حساسیت مفرط روده شود.
همچنین می تواند علت واکنش های آلرژیک کم و بیش خشونت آمیز در افراد حساس باشد. اگر شک دارید، باید به سرعت با یک متخصص بهداشت مشورت کنید.
گلابی حاوی سوربیتول و فروکتوز است، انواع قندهایی که می توانند باعث ناراحتی دستگاه گوارش (نفخ، نفخ، درد شکم، اسهال) در افراد حساس شوند. افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر آسیب پذیر هستند.
در کودکان، مصرف شهد گلابی و همچنین آب سیب می تواند علت اسهال مزمن ایدیوپاتیک (با منشاء ناشناخته) باشد. همچنین ممکن است بین بیقراری در نوزادان و عدم تحمل آب گلابی ارتباطی وجود داشته باشد.
در صورت بروز علائم گوارشی، بررسی اینکه آیا این نوشیدنی ها مقصر هستند یا خیر، مهم است.گلابی غذایی است که در سندرم آلرژی دهان دخیل است.
این سندرم به شکل یک واکنش آلرژیک به پروتئین های خاص موجود در طیف وسیعی از میوه ها، سبزیجات و آجیل است. اغلب افراد مبتلا به آلرژی به گرده های محیطی را تحت تاثیر قرار می دهد و تقریباً همیشه قبل از آن تب یونجه رخ می دهد.
بدون دیدگاه