ترشی

در غذاهای هندی، ترشی ها محبوب ترین چاشنی هستند.

ما دستور العمل های ترشی برای هر فصل، مناسبت، و خلق و خوی داریم. اما برخلاف دستور العمل های ترشی از غذاهای دیگر، تهیه ترشی هندی فرآیندی زمان، مهارت و کار فشرده است.

از تهیه مواد اولیه گرفته تا خشک کردن در آفتاب گرفته تا نگهداری، مراحل مختلفی در تهیه ترشی سنتی هندی وجود دارد. اما در عین حال، دستور العمل های فوری ترشی وجود دارد که در عرض چند ساعت آماده می شود.

این ترشی انبه مهران فوری چاشنی مورد علاقه خانواده من در تابستان است. یک ترشی خوشمزه و آسان که با انبه خام (سبز) و فلفل سبز درست می شود.

هر تابستان، وقتی انبه سبز، نارس و خام فراوان است، یک دسته کوچک (یک شیشه) از این ترشی انبه آسان نخودی به همراه aam panna و Kairi no chundo درست می کنم.

ترشی انبه فوری در همان روز آماده می شود، از جمله زمان خرد کردن. و نیازی به خشک کردن آفتاب یا فرآیند نگهداری خاص ندارد.

روح هر ترشی هندی ماسالا یا مخلوط ادویه است. برای این ترشی انبه، من از یک ترکیب ادویه خانگی سریع و آسان (آچار ماسالا) استفاده می‌کنم که این کایری کا آچار را یک درجه بالا می‌برد.

این ترکیب ادویه‌ای از دانه‌های رازیانه، دانه‌های خردل زرد، دانه‌های خردل سیاه و دانه‌های شنبلیله است. ادویه را برای چند ثانیه خشک کنید تا عطر آن آزاد شود و سپس با استفاده از مخلوط کن پودر درشتی درست کنید.

اگر خیلی علاقه ای به تهیه این ترکیب ادویه در خانه ندارید، از پودر ماسالا ترشی پنجابی (آچار ماسالا) آماده و خریداری شده در فروشگاه به همان مقدار استفاده کنید.

انبه: از انبه نارس، خام یا سبز استفاده کنید که در هند با نام های Kairi یا kaccha aam یا achaar ka aam نیز شناخته می شود. سنگ و پوست را دور بریزید. فقط از پالپ استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *