شکلات

شکلات هیس قرمز معمولاً به عنوان یک غذای تقویت کننده سلامت در نظر گرفته نمی شود، اما این غذای خوشمزه در واقع تعدادی فواید دارد.

اگر به دلایل بیشتری برای دوست داشتن شکلات نیاز دارید، ادامه مطلب را بخوانید!بلژیک مانند بنبونی که محکم در یک جعبه شکلات قرار گرفته است بین فرانسه، آلمان، هلند و لوکزامبورگ قرار دارد.

بلژیک با مساحتی حدود 30528 کیلومتر مربع (11787 مایل مربع)، سالانه 270000 تن شکلات تولید می کند و بیش از 2000 مغازه شکلات فروشی دارد.

وسواس شکلات بلژیک با سنت 150 ساله تولید برخی از بهترین شکلات های جهان تقویت شده است. اما چه چیزی در شکلات بلژیکی وجود دارد که آن را بسیار لطیف، خوش طعم و غیر قابل مقاومت در دهان ذوب می کند؟

راز در مواد اولیه با کیفیت و فرآوری متخصص، همراه با روحیه نوآوری نهفته است که حتی امروزه نیز شکلات بلژیکی را اصلاح می کند.

تاریخچه شکلات بلژیکی به قرن هفدهم می رسد، زمانی که کاشفان اسپانیایی دانه های کاکائو را از آمریکای جنوبی آوردند. اشراف اسپانیایی که در آن زمان بر بلژیک حکومت می کردند، از کاکائو به عنوان یک نوشیدنی لوکس لذت می بردند.

با این حال، شکلات تا نیمه دوم قرن نوزدهم، زمانی که پادشاه بلژیک، لئوپولد دوم، کنگو را مستعمره کرد، در بین عموم محبوبیت پیدا نکرد. در دوران امپریالیسم اروپایی، کشت کاکائو از قاره آمریکا به غرب آفریقا تغییر مکان داد، که محیطی ایده آل و همچنین نیروی کار فراوان برده را برای تولید کاکائو فراهم کرد.

در سال 1857، ژان نوهاوس داروخانه ای را در بروکسل، بلژیک افتتاح کرد، جایی که در میان داروهای سنتی تر، تکه های شکلات تلخ را می فروخت.

در نهایت، میله ها آنقدر محبوب شدند که نوهاوس تلاش خود را بر روی شکلات سازی متمرکز کرد. در سال 1912، نوه نوهاوس، ژان دوم، پرالین بلژیکی معروف را با پر کردن پوسته های شکلات سخت با خامه نرم یا خمیر آجیل اختراع کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *