سس

توم یک سس سیر دلپذیر است که به دلیل ضخامتش بیشتر شبیه یک سس است. پخش کردن آن روی شیش تاووک، مرغ کبابی، شاورما، مرغ جوجه گردان و بسیاری دیگر از غذاهای خاورمیانه بسیار محبوب است.

این اساساً یک فرآیند امولسیون آهسته و پیوسته از سیر و روغن است و کاملاً آسمانی است!من قبلا فکر می کردم روش درست درست کردن توم شامل سس مایونز یا سفیده تخم مرغ است.

به نظر من، این سس پرکالری به نظر می رسید که در خانه درست کنم و آن را فقط برای صرف غذا در بیرون ذخیره کردم.

اما بعد دستور مورین ابود را برای سس سیر لبنانی کشف کردم و در آن از 4 ماده استفاده شد: سیر، روغن، آب لیمو و نمک. من فروخته شدم! این طعم بسته بندی شده، گیاهی و آسان برای ساخت است!مهمترین بخش دستور غذا سیر است.

تازه ترین پیازهای سیر را که می توانید پیدا کنید پیدا کنید. آنها را از نظر سفتی تست کنید تا مطمئن شوید که بهترین قوام و طعم را دارند. به 1 فنجان سیر پوست کنده نیاز دارید.

می توانید سیر باقی مانده را فریز کنید.می توانید از روغن کانولا، روغن گیاهی، روغن گلرنگ، روغن آووکادو، روغن هسته انگور یا هر روغن خنثی دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید.

من استفاده از روغن زیتون را توصیه نمی کنم زیرا رنگ سس سیر را تغییر می دهد و طعم قوی تری نسبت به روغن خنثی می دهد. شما می خواهید طعم سیر بیشتر از طعم روغن برجسته شود.

شما به 3-4 فنجان روغن نیاز دارید.لیمو در سس سیر لبنانی نقش حمایتی دارد و به ترکیب و امولسیون شدن آن کمک می کند تا روغن بر سیر غلبه نکند. من از ½ فنجان استفاده می کنم اما شما می توانید با توجه به سلیقه خود آن را کاهش دهید. آب لیمو به عنوان یک اتصال دهنده عمل می کند، بنابراین آن را ترک نکنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *