نمک سنگی بسیار مهم است زیرا حاوی مواد معدنی مختلفی است که برای عملکرد صحیح بدن شما مهم هستند. نمک خوراکی، یعنی کلرید سدیم، تقریباً از 40 درصد سدیم تشکیل شده است. بقیه کلر است.
علاوه بر این، بیشتر نمک ها حاوی ید اضافه شده هستند. هم ید و هم سدیم برای عملکردهای مختلف حیاتی در بدن شما ضروری هستند. طبق گفته FDA، بزرگسالان باید روزانه حدود 1.5 گرم نمک مصرف کنند.
حداکثر مجاز برای این مقدار 2.3 گرم است. در ادامه به برخی از فواید مصرف نمک در مقادیر توصیه شده اشاره شده است.
نمک یک عنصر حیاتی است که یک غذا را کامل می کند. به غذای شما طعم و بافت می بخشد. برخی از کارشناسان می گویند که باید روزانه مقدار کمی نمک مصرف کنید. برخی دیگر به دلیل عوارض جانبی احتمالی آن، به طور کامل از آن اجتناب کنید.
انواع مختلفی از نمک در بازار موجود است. با این حال، در مورد بهترین نمک برای آشپزخانه شما اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد. این مقاله به اهمیت نمک، انواع نمک ها، مزایا و معایب آن ها و اقدامات احتیاطی که باید هنگام خوردن نمک انجام دهید، می پردازد.
سدیم آب را وارد خون می کند. با افزایش مقدار مایعات در خون، حجم خون افزایش می یابد. عواقب آن می تواند فشار خون بالا باشد.
فرض کنید نمک را به مقدار کافی مصرف نمی کنید، در این صورت، سدیم کافی در خون برای حفظ فشار خون مورد نیاز نخواهید داشت – فشار خون پایین تر از حد متوسط منجر به شرایطی به نام افت فشار خون می شود.
طبق تحقیقات، افت فشار خون خطرناک است. دید را تار می کند، حالت تهوع ایجاد می کند و حتی می تواند شما را غش کند. علاوه بر این، یک مطالعه نشان داده است که کمبود سدیم ممکن است منجر به سطوح بالای کلسترول بد و تری گلیسیرید در بدن شما شود که ممکن است سلامت قلب شما را به خطر بیندازد.
بدون دیدگاه