لذیذ و شیرین، نخود سبز تازه سبزی است که تمام خانواده عاشق خوردن آن هستند. سرشار از فیبر است و به عملکرد صحیح دستگاه گوارش کمک می کند.
در واقع، برخی از گونه ها برای دانه ها، نخود فرنگی، و برخی دیگر، مانگتوت ها، با غلافشان خورده می شوند. به طور کلی، دو نوع نخود وجود دارد آنهایی که دارای دانه های گرد مناسب برای کشت زودرس هستند، و آنهایی که دانه های چروکیده دارند که شیرین تر، بزرگتر و نرم تر باقی می مانند.
زمان کاشت نخود فرنگی و چگونگی لذت بردن از یک برداشت پربار، در متن زیر بخوانید!در واقع نخودفرنگی سه نوع اصلی دارد.نخودهای دانه گرد تا حدودی بافت آردی دارند و در برابر رطوبت مقاوم هستند.
نخودهای چروکیده بزرگتر و خوشمزه تر هستند. آنها سرما را تحمل نمی کنند، اما به ویژه در برابر گرما مقاوم هستند. بهتر است این سبزی را بین ماه های اکتبر و ژانویه یا بین فوریه و مه بکارید.
در هر صورت، لازم است از دوره های یخبندان و همچنین گرمای شدید و باران شدید اجتناب شود.زمان جوانه زنی نخود فرنگی از 10 تا 15 روز متغیر است، مشروط بر اینکه دما تقریباً بین 12 تا 15 درجه سانتیگراد باشد اما در شب کمتر از 10 درجه سانتیگراد نباشد.
در مناطق سردتر توصیه می شود در ابتدا زیر تونل پلاستیکی بکارید.نخودفرنگی خاک های سبک، خنک، دانه دار و با هوادهی خوب را به عمق حداقل 15 سانتی متر ترجیح می دهد.
خاک اسیدی، خیلی مرطوب یا خیلی آهکی شرایط خوبی را برای رشد این سبزی فراهم نمی کند. در همین زمینه، اگر میخواهید از یک برداشت خوب لذت ببرید، باید از دمای بسیار بالا و خشکسالی نیز اجتناب کرد.
رشد نخود فرنگی بسیار آسان است (مخصوصاً در فصل بهار) و وقتی مستقیماً از باغ سبزی چیده می شود ترد و شیرین است. انواع مختلفی از نخود وجود دارد نخود صدفی، نخود برفی (بسیار چاق و گرد) و نخود برفی (تخت، یک سرخ کردنی کلاسیک آسیایی).
در اوایل بهار کاشته می شود. این سبزی است که سرما را ترجیح می دهد، یکی از اولین سبزیجاتی است که در باغ می چشند. از خانواده حبوبات است و نیتروژن مورد نیاز خود را برطرف می کند، بنابراین به کود کمی نیاز دارد. ما 16 تا 20 گیاه را برای هر نفر توصیه می کنیم.
بدون دیدگاه