اسطوخودوس

اسطوخودوس فرانسوی به خاطر شکوفه های بنفش نمادین و برگ های ژولیده و دندانه دارش معروف است.

اگرچه این نام رایج گاهی اوقات برای گونه دیگری از اسطوخودوس نیز استفاده می شود این نام معمولاً در ایالات متحده استفاده نمی شود، گونه ای که در این راهنمای رشد توضیح داده شده است.

اگرچه با شکوفه های بنفش معروف خود تزئین شده است، اسطوخودوس فرانسوی به اندازه اسطوخودوس انگلیسی معطر نیست.

در آب و هوای گرم و بدون یخبندان، اسطوخودوس فرانسوی در تمام طول سال شکوفا می شود. در مناطقی که یخبندان هستند، اسطوخودوس فرانسوی از بهار تا پاییز شکوفا می شود.

اسطوخودوس فرانسوی اگرچه زیبا است، اما به دلیل طعم ضعیف آن اغلب برای مقاصد آشپزی استفاده نمی شود. چیزی که از نظر طعم کم است با ظاهر دندانه دار و ژولیده منحصر به فرد خود جبران می کند.

مراقبت از اسطوخودوس فرانسوی بسیار آسان است و در واقع با غفلت رشد می کند. برای شکوفایی به شرایط آفتابی، گرم و خشک نیاز دارد. شرایط خاک مهمترین نیاز برای پرورش اسطوخودوس فرانسوی است.

به خاک قلیایی با زهکشی سریع، فقیر از مواد مغذی نیاز دارد. هرس گاه به گاه به تمیز و شکوفا شدن این اسطوخودوس کمک می کند.

این گیاه اغلب توسط آفات یا بیماری ها اذیت نمی شود. اسطوخودوس در واقع یک دافع طبیعی برای حشرات، مانند شته ها است. تنها بیماری که باید مراقب آن بود پوسیدگی است که ناشی از آب زیاد است.

اسطوخودوس فرانسوی را در بهار بکارید تا قبل از گرمای تابستان زمان بگذارید تا خودش را ثابت کند. اسطوخودوس فرانسوی را می توان در پاییز در مناطقی که دماهای زمستانی خشن ندارند کاشت.

اسطوخودوس فرانسوی برای رشد به نور آفتاب زیادی نیاز دارد، پس حتما آن را در مکانی بسیار آفتابی بکارید. در حالی که سایر گیاهان ممکن است در اثر تابش مستقیم نور شدید خورشید پژمرده یا پژمرده شوند، شما باید آفتابی ترین و گرم ترین مکان در باغ خود را برای اسطوخودوس فرانسوی انتخاب کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *