میکروبیوم در روده شما خانه ارگانیسم ها و باکتری هایی است که نقش زیادی در سلامت و خلق و خوی شما دارند. یکی از راه های حفظ سلامت روده، تحریک رشد باکتری های سالم در آن فضا با استفاده از پری بیوتیک ها مانند قارچ طبیعی است.
تحقیقات نشان می دهد که پلی ساکاریدهای قارچ، فراوان ترین کربوهیدرات آنها، رشد باکتری های سالم را تحریک می کند. در حالی که بسیاری از غذاها با اسید معده تجزیه می شوند، پلی ساکاریدهای موجود در قارچ بدون تغییر از معده عبور می کنند و می توانند به روده بزرگ برسند تا رشد باکتری ها را در آنجا تشویق کنند.
قارچ ها قارچ خوراکی هستند. آنها طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی را فراهم می کنند که ممکن است به سلامت قلب کمک کند و از بدن در برابر سرطان محافظت کند، از جمله مزایای دیگر. مشخصات غذایی به نوع قارچ بستگی دارد.
از گلوله های پفکی گرفته تا ترافل، قارچ ها می توانند از غذاهای روزانه گرفته تا خوراکی های گران قیمت متفاوت باشند. مردم می توانند آنها را تازه، کنسرو شده یا خشک بخرند.
بر اساس گزارش مرکز منابع بازاریابی کشاورزی، در سال 2015، هر فرد در ایالات متحده به طور متوسط حدود 3 پوند قارچ مصرف کرده است.
به گفته موسسه ملی سرطان، محتوای آنتی اکسیدانی موجود در قارچ ممکن است به پیشگیری از سرطان ریه، پروستات، سینه و سایر انواع سرطان کمک کند.
برخی منابع پیشنهاد کرده اند که سلنیوم ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند، اما بررسی کاکرین در سال 2017، هیچ مدرکی برای تایید این موضوع پیدا نکرد.
قارچ ها همچنین حاوی مقدار کمی ویتامین D هستند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مکمل ویتامین D ممکن است به پیشگیری یا درمان برخی از انواع سرطان کمک کند، اگرچه طبق گزارشی در سال 2018، این اثر ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد.
بدون دیدگاه