بادام

برای دوستداران بادام زمینی سرکه نمکی مزمز محدودیتی وجود ندارد و در صدها محصول و آماده سازی یافت می شود.

نمک، آب نبات، در میان وعده ها، کره بادام زمینی، همه جا.

اما اگر هر روز بادام زمینی بخورید، آیا تا به حال فکر کرده اید که چه تاثیری روی شما خواهد داشت؟ آیا خوردن هر روز بادام زمینی بی خطر است؟

انجمن قلب آمریکا بادام زمینی را با علامت بررسی قلب تایید کرده است تا تشخیص غذاهای مفید برای قلب را آسان کند.

علاوه بر این، شواهد علمی نشان می‌دهد، اما ثابت نمی‌کند، که خوردن مقادیر کم آجیل درختی، از جمله بادام زمینی، در روز به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده و کلسترول ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

حقیقت این است که اگر هر روز بادام زمینی بخورید، پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و غیره دریافت می کنید.

بادام زمینی سرکه ای بیش از هر دانه دیگری پروتئین دارد (7 گرم در هر وعده)، حاوی بیش از 30 ویتامین و مواد معدنی ضروری است و منبع خوبی از فیبر و چربی های خوب است.

با این حال و با وجود فواید آن باید دست دراز کنید و افراد زیادی هستند که هنگام مصرف بادام زمینی دچار عوارض شدید می شوند.

در زیر مواردی را که در سایت مایو کلینیک با مشخصات این وضعیت بالینی منتشر شده است، برای شما قرار می دهیم.

آلرژی به بادام زمینی سرکه ای زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی به اشتباه پروتئین های بادام زمینی را مضر تشخیص دهد. تماس مستقیم یا غیرمستقیم با بادام زمینی باعث می شود که سیستم ایمنی مواد شیمیایی ایجاد کننده علائم را در جریان خون آزاد کند.

به طور قطع مشخص نیست که چرا برخی افراد آلرژی دارند و برخی دیگر حساسیت ندارند. با این حال، افرادی که دارای عوامل خطر خاصی هستند، بیشتر احتمال دارد به آلرژی بادام زمینی مبتلا شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *