اگر به آشپزی علاقه دارید قابلمه چدن یونیک یکی از ظروف آشپزی است که قطعا در آشپزخانه باید داشته باشید. برای برخی افراد، داشتن تنها یک قابلمه ممکن است بیش از اندازه کافی باشد زیرا می توان از آن برای انواع ظروف استفاده کرد.
در واقع این نوع استفاده باعث می شود که گلدان سریعتر آسیب ببیند. بنابراین شما به چندین نوع گلدان نیاز دارید که مطابق با نیاز شما طراحی شده باشد و نباید بی دقت از آنها استفاده کنید.
بسیاری از افراد قابلمه کاسرولی را پرکاربردترین نوع قابلمه می دانند. این قابلمه معمولاً از چدن با درب ساخته می شود که امکان استفاده از آن روی اجاق گاز یا فر را فراهم می کند.
قابلمه ای که کناره های آن کمی کوتاه است برای حفظ حرارت پایدار برای پخت آهسته ایجاد می شود، مانند کاسرول یا خورش هایی که سپس در فر پخته می شوند.
این ایده خوبی است که مجموعه ای از قابلمه ها با درب محکم داشته باشید. بزرگترها باید دو دسته داشته باشند زیرا اگر پر از غذا باشند می توانند بسیار ناخوشایند شوند.
قابلمه قطعه ای از ظروف است که به عنوان یک قابلمه کوچک و عمیق برای پخت مایعات روی اجاق گاز عمل می کند. این نوع ماهی تابه عمیق تر از ماهی تابه یا ماهی تابه معمولی است، اما از یک قابلمه کم عمق تر است.
یک قابلمه ته صاف و کناره های شیب دار با لبه های صاف مانند قابلمه و دسته بلند مانند تابه دارد. آنها معمولا با یک درب استیل یا شیشه ای ضد زنگ برای به دام انداختن گرما در داخل عرضه می شوند.
یک قابلمه شبیه نعلبکی است که همچنین یک قابلمه کوچک با دسته برای کنترل است اما گوشه ها و کناره های آن گرد است که هم زدن آن را آسان می کند.
بدون دیدگاه