رایج ترین درختان انجیر سیاه پلدختر بسته به اینکه یک یا دو نوع میوه در سال می دهند به دو گروه طبقه بندی می شوند.
از یک طرف، درختان انجیر به اصطلاح معمولی وجود دارند که فقط یک بار محصول تولید می کنند که مرکز آن بین ماه های آگوست و سپتامبر است.
از سوی دیگر، بیفراها یا رفلورسنتس ها هستند که به آنها بریوال، بربرا یا باکوررا نیز می گویند، که دارای ویژگی خاصی هستند که دو برداشت دارند، یکی بین ماه های ژوئن تا ژوئیه به نام انجیر و دیگری در ماه آگوست تا اکتبر که انجیر نامیده می شود.
در این درختان می بینیم که چگونه برخی از انجیرها خیلی دیر می رسند و در پاییز نمی رسند و در زمستان برای تابستان بعد نگهداری می شوند.
در یک سطح خاص، انجیر مورد قدردانی قرار می گیرد زیرا به ما امکان می دهد اولین “انجیر” سال را جمع آوری کرده و بچشیم.
اما برای شرکتهایی که انجیر تولید میکنند، بسیار جالب هستند تا جایی که تمایل به کاشت این نوع درخت انجیر در مزارع خود دارند، زیرا به دلیل اندازه بزرگتر از انجیر، ظاهر تجاری جذابتر و به دلیل داشتن ارزش تجاری بالایی که دارند.
خرمایی که در آن می رسند که بازاریابی تازه آنها را تسهیل می کند.انجیر انواع مختلفی دارد اما میتوانیم آنها را از نظر رنگ به سفید، قرمز و سیاه تقسیم کنیم.
حقیقت این است که به طور کلی خواص انجیر برای سلامتی عالی است. اما امروز در مورد انواع آن به تفصیل صحبت خواهیم کرد.
این واریته از نوع بیفراست که عموماً تعداد کمی انجیر درشت تقریباً 70 سانتی متر مکعب تولید می کند که ساقه آن کوتاه و ضخیم است و از اواخر فروردین تا اواسط تیرماه قابل تهیه است.
انجیر محصول اصلی این رقم است و اندازه متوسط آن 40 سانتی متر مکعب است و از اواسط مرداد تا ده روز اول شهریور می رسد.
بدون دیدگاه