ترشی

این نوع ترشی خیار شوید معروف ترین ترشی خیار است. ماده اصلی مورد استفاده در تهیه ترشی شوید، گیاه شوید است. در روش ترشی شوید از شوید تازه مخلوط شده با نمک نمک یا آب نمک سرکه همراه با سایر مواد اشتهاآور مانند فلفل و دانه خردل استفاده می شود.

مزایای سلامتی خوردن ترشی شوید شامل حفظ سطح قند خون و تقویت سلامت روده است.ترشی شوید یک شبه معمولاً به عنوان کیک شناخته می شود.

این نوع ترشی ها برای مدت کوتاهی در آب نمک نگهداری می شوند. همانطور که از نام آن پیداست، این ترشی ها یک شب نگهداری می شوند.

توصیه می شود ترشی شوید را به مدت 24 تا 36 ساعت در دمای اتاق یا یخچال نگهداری کنید تا طعم معطر آن باد شود. این ترشی های یخچالی در مقایسه با خیارشورهای معمولی ترد ترند.

ترشی شوید کوشر ترشی هایی هستند که به طور سنتی توسط ترشی سازان یهودی شهر نیویورک تهیه می شوند. این ترشی با نام جایگزین غوره از خیار، آب نمک، سیر، نمک کوشر و شوید درست می شود.

به دلیل وجود سیر که به غذای تخمیر شده طعم خاصی می دهد، شوید کوشر نامیده می شود.ترشی لهستانی و آلمانی که به نام کیزونی نیز شناخته می شود، با سیر و ادویه ترشی بیشتری نسبت به ترشی شوید معمولی تهیه می شود.

آنها معمولاً از شوید، خیار، سیر، نمک، ترب کوهی تازه تهیه می شوند و با دانه های خردل و فلفل طعم دار می شوند. فرآیند تخمیر کاملاً مشابه شوید کوشر است. فقط در این نوع ترشی از سرکه استفاده نمی شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *