دارچین کوبیده یکی از محبوب ترین ادویه هاست. چرا دارچین برای سلامتی انسان مفید و مضر است، خواص شگفت انگیز آن چیست، چقدر می توانید در روز بخورید، و چگونه دارچین را به درستی انتخاب و نگهداری کنید در مواد ریا نووستی.
دارچین درختی همیشه سبز است که از خانواده لورل است. به آن دارچین سیلان نیز می گویند. ادویه از پوسته بیرونی تنه درست می شود. در فروش، می توان آن را به شکل یک تکه پوست نورد شده در لوله یا پودر ریز یافت.
دو نوع اصلی از دارچین به عنوان ادویه وجود دارد: دارچین سیلان که همچنین دارچین اصیل یا واقعی است و دارچین چینی که آن نیز کاسیا، معطر یا هندی است که بیشتر در فروشگاه ها به فروش می رسد.
اولین آن در سیلان، هند، اندونزی، برزیل، گویان، ریونیون و مارتینیک رشد می کند. طعمی شیرین و کمی تند و رایحه ای لطیف دارد.
دومی از چین جنوبی می آید.
طعم تندتری نسبت به سیلان دارد و کمتر کاربرد دارد.
دارچین واقعی یا دارچین سیلان حدود ده برابر گرانتر و بسیار سالم تر است. تقریباً تمام خواص مهم برای بدن انسان که به دارچین نسبت داده می شود، در کاسیا در مقادیر کم وجود دارد.
دارچین را یکی از قدیمی ترین ادویه ها می دانند. مصریان از آن به عنوان یکی از مواد مومیایی بدن استفاده می کردند. در روم باستان، در آشپزی ارزش زیادی داشت.
در یونان باستان بخشی از عطرها و داروها بوده و در تهیه حرزها و حرزهای مختلف از آن استفاده می کردند.
بدون دیدگاه