بادام زمینی سرکه نمکی مزمز توسط بسیاری به عنوان یک میوه خشک در نظر گرفته می شود، اگرچه در واقع از خانواده حبوبات است.
حقیقت در هر صورت این است که یکی از مغذی ترین و سالم ترین غذاهای موجود در بازار است که خواص و فواید بسیار خوبی برای سلامتی ما دارد. با ما همراه باشید تا همه چیز را در مورد بادام زمینی، در مورد منشا، انواع و برخی از پتانسیل های آن بدانید.
این بار کمی بیشتر در مورد یکی از آجیل هایی که بیشترین تأثیر را در جهان دارد و شاید شناخته شده ترین آن، بادام زمینی چیست، خواهیم آموخت؟
این ماده غذایی به دلیل خواص تغذیه ای چشمگیرش یک غذای بسیار مفید به حساب می آید، نه تنها سرشار از فیبر است، بلکه با وجود چربی و کالری بالا، حداقل 13 ویتامین و 26 ماده معدنی دارد.
بادام زمینی سرکه ای توانسته است محبوبیت زیادی در سرتاسر جهان به دست آورد و کام را در فرهنگ های مختلف خوراک شناسی بدون توجه به سن، جنس، مذهب یا شرایط جسمانی تسخیر کرد.
بیهوده نیست که این میوه خشک یکی از شناخته شده ترین ها و در عین حال یکی از مواد غذایی با بالاترین پروتئین در بین همه است.
این میوه خشک جذاب این مزیت بزرگ را دارد که میتواند به روشهای مختلف مصرف شود، به همین دلیل است که شاید توانسته است مخفیانه در ذائقه میلیونها مصرفکننده در سراسر جهان که آن را یک شگفتی واقعی میدانند، نفوذ کند.
بادام زمینی سرکه ای یک حبوبات قوی است که می توان آن را به شکل دانه طبیعی خود مانند روغن، کره یا آرد مصرف کرد. به دلیل فوایدی که در بدن دارد، از شگفتی های طبیعت به شمار می رود.
شهرت خواص تغذیه ای بادام زمینی در جهان تنها به دلیل کشف آن ها مانند: کمپلکس B، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، اسید پانتوتنیک و ویتامین E و همچنین مواد معدنی مهمی مانند پتاسیم، منگنز، مس، کلسیم نیست. ، منیزیم، آهن و روی. این میوه خشک، فراتر از خواص غذایی، به دلیل طعم مسلم و مطبوعش جذاب است.
بدون دیدگاه